Raimo Helmiseltä upea puhe – näin legenda summasi kauden hopeamitali kaulassa

© Kuva: Juha Tamminen

Parjaus TPS:ää kohtaan alkoi joskus noin vuosi sitten siellä täällä, kun joukkue hankki ihmeellisinä hakuina pidettyjä pelaajia ja palkkasi luotsiksi joidenkin mielestä kysymysmerkein varustetun Raimo Helmisen.

Toki samoja juttuja pohti tämän jutun kirjoittaja, joten nyt on hyvä aika nostaa vielä kerran käsi pystyyn virheen merkiksi. TPS palasi Liigan huipulle, kun se nappasi hopeaa koronakaudelta 2020-21. Vain runkosarjan voittaja Lukko oli parempi vieden finaalit voitoin 3-1. Ratkaiseva napsu irtosi Turussa tiistaina lukemin 6-2.

– Täytyy olla ylpeä kaikista pelaajista, valmennuksesta, seurasta. Kaikki ovat tehneet varmasti upeaa työtä tänä vuonna. Kyllä tässä pitää olla ylpeä tästä hommasta varmasti kaikkien. Tähän tilanteeseen päästiin, tietenkin olisi halunnut enemmän ja enemmän, legenda sanoi jotenkin murtuneen – ehkä ihan ymmärrettävästi – oloisena TPS:n Twitter-tilin videolla.

– Meidän resurssit eivät riittäneet nyt. Parempi voitti.

Hopea on ilmeisesti seurausta yhteen hiileen puhaltamisesta.

– On ollut erikoinen ja pitkä vuosi – paljon on ollut yhteisiä harjoituksia takana, ja sitä kautta ollaan kehitytty ja päästy tähän pisteeseen.

– Haluan korostaa, että jätkät tekivät upean suorituksen. Pojat pelasivat!

– Kimpassa tarvitsee tehdä töitä, kovasti vaan. Pelkkä lahjakkuus ei riitä, työntekoa painottanut Helminen lopetti lähettäen viestin TPS-yhteisölle.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille