Leijonien urakka Carlson Hockey Gamesissa käynnistyi keskiviikkoiltana 1-2-tappiolla Tshekkiä vastaan.

Suomen osalta ottelu käynnistyi vaisusti, eikä joukkue saanut luotua kunnon maalipaikkoja, kun taas Tshekki vyörytti hyökkäyksiä kerta toisensa jälkeeen Leijonien päätyyn.

Kaikesta huolimatta erätauolle siirryttiin kuitenkin Suomen 1-0-johtoasemassa, kun Axel Rindell onnistui hieman onnekkaasti maalinteossa. Osuma oli nuorelle puolustajalle Leijonat-uran ensimmäinen.

Otteluraportti jatkuu twiitin jälkeen.

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Rindellin kuti lipuu verkon perukoille kuin flipperissä konsanaan! Karkelot avataan Suomen 1-0 johtomaalilla aikaan 7:29 #Leijonat #tvviisi #TsekinEHT

Toinen erä oli puolestaan hieman tasaisempi, mutta Tshekki hallitsi yhä kaukalon tapahtumia ja onnistui lopulta ylivoimalla myös maaliteossa, kun Liigasta tuttu Libor Sulak onnistui ohittamaan Harri Säterin (katso maali täältä).

Tsekin 1-1 tasoitus on pelitilanteisiin nähden täysin ansaittu. Yv laulaa ja Sulak pommittaa tolpan kautta pömpeliin! #Leijonat #tvviisi #TsekinEHT

Kolmannessa erässä kummatkin joukkueet hakivat nälkäisesti johto-osumaa, mutta valitettavasti tässä onnistui ensin Tshekki, kun Matej Stransky ohjasi siniviivan tuntumasta lähteneen laukauksen ohi Säterin (katso maali täältä).

Tsekki saa taas hallinnastaan palkinnon! Jostain se livahtaa ja Stransky yllättää Säterin! Tsekki 2-1! #Leijonat #tvviisi #TsekinEHT

Tshekin johtomaalin jälkeen Leijonat sai vielä erittäin hyvän painostuksen päälle, mutta tällä kertaa hyökkäyspelaaminen oli valitettavan tehotonta ja turnaus käynnistyi tappiolla.

Suomen osalta turnaus jatkuu jo torstai-iltana. Näet EHT-turnauksen otteluohjelman täältä.

Mikäli maajoukkueuutiset kiinnostavat, niin meidät kannattaa ottaa seurantaan myös Ingstagramissa: leijonat_com.