Leijonien MM-puolustaja muistelee KHL-uransa alkua – joutui heti outoon tilanteeseen: ”Tämmöstäkin voi sattua Venäjällä”

© Kuva: www.hawk.ru

Leijonien MM-joukkueessa tänä keväänä pelaava Ville Pokka muisteli KHL-uransa alkuaikoja NordicBet Studion haastattelussa.

26-vuotias puolustaja on pelannut viimeiset kolme kautta Avangard Omskissa, jossa hän saavutti myös tällä kaudella KHL:n mestaruuden.

Omsk ei ole kuitenkaan Pokalle kaupunkina kovinkaan tuttu, sillä joukkue on pelannut viimeisimmät vuodet Moskovassa. Avangardille rakennetaan uutta areenaa entisen oltua rakennusvirheiden vuoksi sortumisvaarassa.

– Training campin alussa (vuonna 2018) tuli uudet värit ja logo seuralle, ja alkoi kuulumaan, että nyt näyttää vähän huonolta. Hallissa ei ollut kaikki kunnossa, ja sanottiin, että nyt voi tapahtua ihan mitä vaan.

– Me sit treenattiin kuusi viikkoa ja puolivälissä harjoitusleiriä ilmoitettiin, ettei Omskissa pelata yhtäkään peliä koko kaudella. Sitten selvitettiin, että mihin mennään pelaamaan kotipelit. Tämmöstäkin voi sattua Venäjällä, sittemmin Moskovaan muuttanut Pokka naureskeli.

Mikäli haluat katsoa puolustajan haastattelun kokonaisuudessaan, voit katsoa sen täältä.

Lähde: NordicBet


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille