Liiga-kauden 2020-21 parhaat yksilöt julkistetaan tulevana lauantaina. Parhaan maalivahdin Urpo Ylönen -palkinnon ehdokkaat ovat selvillä. He ovat Pelicansin Patrik Bartosak, TPS:n Andrei Karejev ja Lukon Lassi Lehtinen.

Bartosak kantoi suurta vastuuta Pelicansin maalilla. Hän torjui kauden aikana 41 ottelusta. Niistä saldona oli 20 voittoa varsinaisella peliajalla, neljä nollapeliä ja 91,3 torjuntaprosentti.

Karejev suoriutui niin ikään kaudesta vahvasti. Hänen voittoprosenttinsa oli Liigan paras Lukko-vahtien jälkeen. Hänen torjuntaprosenttinsa oli runkosarjassa 91,7.

Lehtisen kausi oli sensaatiomainen. Hän torjui seitsemän nollapeliä, voittoprosentti oli 70, päästettyjen maalien keskiarvo 1,38 ja torjuntaprosentti 94,0. Lehtisen nollaputki oli parhaimmilaan lähes 297 minuutin mittainen.