Columbus Blue Jacketsin puolustaja Vladislav Gavrikov on nyt avautunut Latvian jääkiekon MM-kisoihin järjestetyn ”kuplan” olosuhteista.

Venäjän maajoukkueen varakapteeni näkee MM-kisojen ja NHL:n viime kevään pudotuspelien kuplissa suuria eroja.

– Nämä ovat kaksi aivan eri tarinaa. Lyhyesti sanottuna, MM-kisoissa kaikki on sisältä ja ulkoa puolin hyvin organisoitua. Eroavaisuus NHL:ään on kuitenkin se, että Torontossa oli kaksi hotellia, joiden välillä sai liikkua. Toisen hotellin alueella sai silloin kävellä vapaasti. Siellä oli myös amerikkalaisen jalkapallon areena, jossa sai viettää aikaa ja pelata pallopelejä. Torontossa sai myös käydä kuplan sisällä olevissa ravintoloissa syömässä, Gavrikov valaisi Championat.ru-sivustolle.

– Täällä Latviassa kaikki on kuitenkin aivan toisin, koska emme saa mennä ollenkaan ulos – ei edes pienelle happihyppelylle. He eivät päästä meitä ulos edes odottamaan bussia. Kun bussi saapuu, niin sitten menemme siihen ja lähdemme. Eli mitä liikkumiseen tulee, niin sitä ei ole. Voin kuitenkin ymmärtää tämän heidänkin (MM-kisajärjestäjien) kannalta, sillä onhan tässä kahdet aivan eri tilanteet kyseessä. Ei ole täysin reilua verrata kumpi on parempi, Gavrikov huomautti.