KooKoo kertoi perjantaiaamuna tiedotteessaan, että se on hankkinut tuoreesta Suomen mestari Lukosta riveihinsä euralaislähtöisen maalivahti Oskari Setäsen sekä helsinkiläistaustaisen Heikki Liedeksen.

Menneen kauden runkosarjan 60 pelissä tehot 6+11=17 (+8) sekä 11 pudotuspeliottelussa saldon 1+4=5 (0) summannut Liedes sekä runkosarjassa sesongin kaikki 26 peliä prosentein 90,9 torjunut Setänen liittyvät KooKoon matkaan kaksivuotisilla pahveilla.

– Liedeksen kokonaisvaltainen pelaaminen on kovalla tasolla ja hän tekee kaukalossa pelin pieniä voittavia asioita tinkimättömästi vaihdosta toiseen, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

– Setänen on maalivahti, jonka fyysiset ominaisuudet ja pelin lukeminen tukevat hyvin voittavaa maalivahtipelaamista. Hänen peli-ideologiansa sopii myös hyvin yhteen maalivahtivalmentajamme Kari Lehtosen kanssa, joten edellytykset kehittyä jatkossa Liigan parhaaksi maalivahdiksi ovat erinomaiset, Kultanen jatkoi.

Tyylikkäiden pelaajien KooKoo ylsi menneellä kaudella pudotuspelien 1. kierrokselle, jossa tie nousi pystyyn Ilvestä vastaan.