Konkarihyökkääjä Juhamatti Aaltosen ensi kauden osoite on selvinnyt.

35-vuotiaan MM-kultaleijonan yksivuotinen jatkosopimus Oulun Kärppien kanssa vahvistettiin perjantaina. Taiturimainen hyökkääjä palasi Kärppiin kesken päättyneen kauden ja iski 32 runkosarjapelissä tehot 7+20=27. Viiteen playoff-otteluun Aaltonen mässäili tehot 2+4=6. Aaltonen on pelannut Liiga-urallaan 463 runkosarjaottelua tehoin 137+180=317.

– Juhamatti tuo joukkueeseen roppakaupalla kokemusta ja hyökkäyspelitaitoa, mutta myös kokonaisvaltaista pelaamista. Hän on kasvanut pelaajana monipuolisemmaksi ja hän ei ole erikoistilanteissa enää pelkästään YV-mies, vaan myös loistava alivoimapelaaja. Jokainen tässä seurassa arvostaa häntä ihmisenä ja pelaajana, ja hänen persoonansa tuo sopivaa rentoutta ja letkeyttä pukukoppiin, Kärppien tuore päävalmentaja Lauri Mikkola kommentoi seuran tiedotteessa.

Kärpät on solminut liigasopimukset myös Ville Koivusen, Joonas Lohisalon, Arttu Hyryn, Aleksi Antti-Roikon, Sisu Yliniemen ja Ville Heikkalan kanssa.