Italia murskasi Kazakstanin jääkiekon MM-kisojen alkulohko-ottelussa lauantaina. Kolmanteen erään 3–1-tappioasemassa sinnitellyt Italia sai kolmannessa erässä ruman selkäsaunan.

Päätöserän maalit kirjattiin Kazakstanille lopulta 8–2. Ottelun loppunumerot kirjattiin siis 11–3.

Voitto oli Kazakstanin suurin MM-kisojen korkeimmalla sarjaportaalla.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

It was 1-1 at the midway point... and then BOOM!🔥 #Kazakhstan rolls over Italy on Day 9. Here are the highlights from a wild one in Riga!

#ITAKAZ #IIHFWorlds

Kazakstan nousi B-lohkon toiseksi tasapisteisiin Suomen kanssa. Suomi on kuitenkin pelannut kaksi ottelua Kazakstania vähemmän.

Pudotuspelipaikkojen ulkopuolella olevat Latvia ja Kanada ovat kuitenkin pelanneet vain ottelun vähemmän kuin Kazakstan. Latvia on kahden pisteen ja Kanada neljän pisteen päässä.

Kazakstanin lohkon viimeinen ottelu on Norjaa vastaan. Se pitäisi olla täysin voitettavissa.