Leijonat kohtaa huippujännittävässä kamppailussa Saksan. Ottelusta saatavat pisteet ovat lohkovoiton kannalta aivan kriittisiä. Saksa on menestynyt kisoissa erinomaisesti eikä ihme. Kasassa on hyvin pelaava ja tiivis ryhmä. Isoja nimiäkään joukkueesta ei puutu. Esittelemme tässä artikkelissa Saksan joukkueen suurimmat tähdet.

3. Tom Kühnhackl, Bridgeport Sound Tigers (H)

Urallaan Tom Kühnhackl on voittanut kaksi Stanley Cup -mestaruutta Pittsburgh Penguinsin riveissä. Hän on monipuolinen hyökkääjä ja taistelija, jolta onnistuu rouhiminen ja kulmaväännöt, mutta samaan aikaan hän on myös erinomainen pelintekijä. Viime vuosien aikana hän on tippunut NHL:stä farmiin, mutta MM-kisoissa hän on yhä tähtistatuksen pelaaja. Tähän mennessä Kühnhackl onkin iskenyt neljään matsiin neljä tehopistettä.

2. Korbinian Holzer, Avtomobilist Jekaterinburg (P)

Korbinian Holzer kuuluu Saksan kokeneisiin sotaratsuihin. Hänellä on takanaan pitkä ura NHL:ssä ja maajoukkueessa. 190-senttinen peruspakki on jämäkkä puolustaja, jonka ohi ei noin vain purjehdita maalipaikoille. Holzer on kova pala Leijonien pienikokoiselle hyökkäykselle.

1. Moritz Seider, Rögle BK (P)

20-vuotias Moritz Seider oli viime kaudella Ruotsin pääsarjan parhaita puolustajia. Hän nakutti 41 ottelussa tehot 7+21=28, mutta hänen arvonsa ei näy pelkästään tehoina. 192-senttinen nuorukainen on myös jykevä oman alueen isäntä. Detroit Red Wings varasi Seiderin vuoden 2019 varaustilaisuuden neljäntenä pelaajana, joten potentiaali on huima. Kisoissa hän on kerännyt jo kolme syöttöpistettä.