Jääkiekon MM-kisojen iltapäiväottelussa toisistaan mittaa ottivat Sveitsi ja Valko-Venäjä. Sveitsi voitti ottelun komeasti lukemin 6-0. Joukkue tehtaili jokaiseen erään kaksi maalia.

Erityisen komea oli sveitsiläisten neljäs maali, jonka viimeisteli Gregory Hofmann. Hän syötteli ketjukaverinsa Enzo Corvin kanssa valkovenäläispuolustuksen aivan solmuun ja lopulta Hofmann pääsi iskemään kiekon tyhjään rysään.

Ottelun tehokkain pelaaja oli Joel Vermin, joka merkkautti tehot 2+1. Leonardo Genonille nollapeli irtosi 20 torjunnalla.

Sveitsi nousi nyt A-lohkossa 12 pisteeseen, tasoihin Venäjän ja Slovakian kanssa yhden ottelun enemmän pelanneena. Joukkue on hyvin lähellä puolivälieräpaikkaa, sillä alkulohkon viimeisessä ottelussa se saa vielä vastaansa Iso-Britannian.

Näet Hofmannin maalin alta tai täältä.