Tshekki päätti Tanskan turnauksen – Yhdysvallat mukana lohkovoittokamppailussa

© Kuva: Getty Images

Jääkiekon MM-kisoissa pelattiin maanantaina ottelu Tshekin ja Tanskan välillä. Loppulukemat kirjattiin Tshekille voittomaalikilpailun jälkeen 2-1.

Jokereiden Nicklas Jensen vei turnauksen viidennellä maalillaan Tanskan 1-0 johtoon ylivoimalla jo neljännellä peliminuutilla. Tshekki tasoitti ottelun kolmannessa erässä, kun Dominik Kubalik taisteli kiekon verkkoon.

Tshekki sai jatkoajalla kiekon maaliin, mutta Filip Hronekin osuma hylättiin paitsiona. Voittomaalikilpailussa Tshekin kaikki neljä laukojaa onnistuivat, kun taas Tanskan viidestä laukojasta kolme onnistui.

Tulos tietää sitä, että Tanskan turnaus päättyy alkusarjaan. Seitsemästä ottelusta se onnistui keräämään 9 pistettä. Tshekki puolestaan on tällä hetkellä lohkon neljäs 10 pisteellä ja se kohtaa Slovakian viimeisessä alkusarjan ottelussaan. Puolivälieräpaikka ei ole toistaiseksi varma, sillä Ruotsi voi vielä tulla ohi.

Filip Chytilin ratkaisevan rankkarin näet alta tai täältä.

B-lohkon ottelussa vastakkain olivat Yhdysvallat ja Saksa. Yhdysvallat nappasi ottelusta 2-0 voiton Jason Robertsonin ja Colin Blackwellin maaleilla. Cal Petersen piti maalinsa puhtaana 33 torjunnalla.

Voitolla Yhdysvallat nousi lohkossa tasapisteisiin Suomen kanssa, kun molemmilla on kuuden ottelun jälkeen kasassa 15 pistettä. Yhdysvallat kohtaa vielä Italian tiistaina. Jos se pystyy keräämään päätösottelustaan enemmän pisteitä, kun Suomi Kanada-ottelusta, se voittaa lohkon.

Saksa jatkaa lohkon neljäntenä ja kohtaa tiistaina tasapisteissä olevan Latvian. Kanada on myös kaksikon kanssa tasapisteissä ja Kazakstan on näitä pisteen edellä, joten puolivälieräpaikoista nähdään vielä hurja kamppailu. Edellä mainituista neljästä joukkueesta kahdelle on paikka tarjolla puolivälieristä.

Robertsonin voittomaalin näet alta tai täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.