”Tutkasta hävinnyt” leijonapeluri kohtaa kaksi vanhaa joukkuekaveria – tykillä kerrottavana yllättävä muisto liigavuosista

© Kuva: Getty Images

Iiro Pakarinen on MM-kisojen suhteen merkillinen tapaus. Pelaaja on ollut edellisen ja ainoan kerran kyseisessä turnauksessa vuonna 2014, ja nyt heti perään. Suonenjoen lahja on ollut menestyjä, kun 2014 Pakarinen sai kaulaansa hopeaa upottaen Kanadan puolivälierässä vain muutama minuutti ennen loppua syntyneellä 3-2-voittomaalilla.

Noissa kisoissa hyökkääjä iski kolme niittiä, ja nyt tilillä on tehot 3+1. Tehokasta!

– Maajoukkueen, sitä seuraavien, tutkasta olen varmaan hävinnyt seitsemäksi vuodeksi, mutta Pohjois-Amerikassa tuli vietettyä pari vuotta ja muutaman kauden vielä KHL:ssä. Muutama pyyntö tuli aikoinaan MM-leirille, mutta Pohjois-Amerikassa oli sellaisia kausia, missä olin AHL:ssä ja NHL:ssä ylös ja alas rampaten. Perhe oli Suomessa ja olin erossa heistä, Suonenjoen lahja suomalaiselle kiekkoilulle sanoi perjantain välipäivän haastattelussa.

– Tein siis muutaman kerran päätöksen, etten lähtenyt leirille – oli parempi mennä kotiin. Joka vuosi olen ollut kyllä pelikunnossa.

Nytkin menestystä on tyrkyllä, ja seuraavaksi MM-hopeamitalisti kohtaa Saksan välierässä. Maata luotsaavat Toni Söderholm ja Ville Peltonen – luotsit, jotka olivat Pakarisen joukkuekavereita kaukalossa HIFK:ssa kausina 2012-14!

– He olivat tosi hyviä joukkuekavereita. Kun menin HIFK:hon, sain isällistä ohjausta joka asiasta kaukalossa ja kaukalon ulkopuolella. Istuin Villen vieressä kopissa.

Tehokkaalla pelurilla, siis hyökkääjä on kerrottava myös jokseenkin yllättävä muisto.

– Söden parina taisin pelata muutaman pelin yhdellä kaudella pakkina. Hienoja miehiä ovat molemmat, hyökkääjä Pakarinen selitti.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004