HPK on tehnyt yksivuotisen sopimuksen kanadalaissentteri Sean Collinsin kanssa.

32-vuotias hyökkääjä saapuu Hämeenlinnaan DEL-liigan Adler Mannheimista, jossa hän pelasi loppukauden. Sitä ennen hän pelasi alkukauden Kunlun Red Starin riveissä ja edeltävät kolme kautta HK Sotshin joukkueessa. Kanadalainen on pelannut urallaan 21 NHL-ottelua.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivolan mukaan Collins tulee pelaamaan joukkueen kärkisentterinä.

– Saamme Seanin tulon myötä joukkueeseemme kokeneen kansainvälisen tason monipuolisen keskushyökkääjän. Sean tuo meille kokemusta ja tehokkuutta peliin sekä luotettavuutta aloituksiin. Hänellä on erittäin hyvä moraali auttaakseen joukkuetta voittamaan pelejä, Toivola kommentoi seuran tiedotteessa.

– Se, että on pelannut useamman kauden KHL:ssä on osoitus siitä, että varmuus ja tasaisuus löytyvät pelaamisesta. Tällaista pelaajaa olemme etsineet ja olemme tyytyväisiä siihen, että Sean saapuu Hämeenlinnaan.

Tervetuloa HPK:hon Sean Collins! 🙌
21 NHL-ottelun, 307 AHL-ottelun ja 269 KHL-ottelun kokenut kanadalaissentteri pukee oranssia ylleen kaudella 2021-2022! 💪

Tiedote: hpk.fi/sean-collins-s…

#HPK #Liiga #Hämeenlinna