Huhhuh: NHL-tähti teki huikeaa historiaa Sebastian Ahon ja muiden kustannuksella – ”En tiennyt tuota”

© Kuva: Getty Images

Tampa Bay Lightningin venäläisvahti Andrei Vasilevski on noussut joukkueensa avainhahmoksi NHL:ssä tälläkin kaudella – niin runkosarjassa kuin sesongin tärkeimmillä hetkillä pudotuspeleissä. Vire on ajoittain jopa häikäisevän kovaa, ja siitä saatiin konkreettinen esimerkki viime yönä.

Kun Sebastian AhonTeuvo Teräväisen ja Jani Hakanpään Carolina Hurricanesia vastaan viime yönä 29 koppia ottanut venäläinen venyi nollapeliin 2-0-voitossateki hän taalaliigassa huikeaa historiaa.

Stanley Cup -voittajasta ja maailmanmestarista tuli ensimmäinen vahti kautta NHL-historian, joka on pystynyt estämään takaiskut peräkkäisten sarjojen katkaisupeleissä.

Aiemmin tähti piti nollat siis tämän kauden avauskierroksen kuudennessa pelissä Florida Panthersia vastaan ja viime syksynä viimeisessä Stanley Cup -finaalissa, joka käytiin Dallas Starsia vastaan.

Vasilevski suhtautui tapaukseen tyynesti.

– Onhan tuo tietysti mahtavaa. En tiennyt tuota, jos olen ihan rehellinen. Joukkue on tehnyt kovasti töitä näissä mainituissa peleissä, autan itse vastaavasti heitä. Tiimityö on ollut mahtavaa, venäläinen sanaili Tampan kotisivuilla.

Vasilevski torjui runkosarjassa 42 pelissä prosentein 92,5, 11 pudotuspeliottelin saldo on toistaiseksi 93,4.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.