Jukka Jalonen jäi nuolemaan näppejään! Jarmo Kekäläinen valitsi Columbuksen seuraavan päävalmentajan

© Kuva: Leijonat.fi

Columbus Blue Jacketsin seuraava päävalmentaja on selvillä. GM Jarmo Kekäläinen on valinnut tehtävään Brad Larsenin. Hänen tuore sopimuksensa on kolmen kauden mittainen.

Larsen on Columbuksen organisaatiolle entuudestaan tuttu mies. Hän on toiminut seurassa apuvalmentajana edellisten seitsemän kauden ajan.

– Kävimme läpi kuluttavan prosessin, jossa kävimme tarkkaan läpi joukon loistavia kandidaatteja Columbus Blue Jacketsin seuraavaksi päävalmentajaksi. Yksi henkilö nousi yhä uudelleen esiin, ja hän oli Brad Larsen, Kekäläinen kommentoi valintaa.

– Brad oli yksi parhaista nuorista päävalmentajista AHL:ssä, kun hän siirtyi seuraamme apuvamentajaksi ja viimeisten seitsemän vuoden aikana hän on ansainnut pelaajiemme, henkilökuntamme ja organisaatiomme kunnioituksen hänen työmoraalillaan, älyllään ja tavalla, jolla hän kohtelee ihmisiä. Emme voisi olla tyytyväisempiä, että saamme esitellä hänet seuraavana päävalmentajanamme.

Ehdolla pestiin oli myös suomalaisvalmentaja Jukka Jalonen. Jalonen on urallaan voittanut kaksi maailmanmestaruutta, yhden nuorten maailmanmestaruuden sekä yhden Suomen mestaruuden.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.