KHL:n tämän kauden parhaaksi valmentajaksi valittu Bob Hartley on joutunut kovan arvostelun kohteeksi kaksinkertaisen olympiavoittaja Aleksandr Kozhevnikovin toimesta.

Venäläinen kiekkoveteraani kommentoi Russian Hockeysivustolle Avangard Omskin päävalmentajan toimineen epäkunnioittavasti monia kohtaan, kun hän ei saapunut palkintojenjakotilaisuuteen.

– Surullista on, ettei Hartley ilmestynyt seremoniaan. Lisäksi hänen pomonsa sai parhaan seurajohtajan palkinnon. Mielestäni hänellä ei ollut oikeutta sivuuttaa seremoniaa, jossa hänen seuransa oli pääroolissa, Kozhevnikov puhisi viitaten muun muassa siihen, että Hartleyn olisi täytynyt olla paikalla seuran sponsoreiden vuoksi.

Kiekkoveteraanin mukaan monet muutkin ulkomaalaisvalmentajat ovat toimineet ikävästi KHL:ää kohtaan. Hän nostaa esille myös Kari Jalosen nimen, joka allekirjoitti kaksi viikkoa sitten sopimuksen Kunlun Red Starin kanssa, mutta purki sopimuksensa tällä viikolla.

– Ymmärtääkseni Jalonen, joka teki sopimuksen pari viikkoa sitten, huomasi, että hänen pitäisi raivata tietä, eikä kaikki ole valmiina. Ulkomaalaiset valmentajat ovat kyllä valmiita työskentelemään parhaissa seuroissa, parhaiden pelaajien kanssa, ilman stressiä ja paineita, mutta kun ongelmia alkaa tulla, he pakenevat, Kozhevnikov väittää.