Laittaako uusi päävalmentaja Patrik Laineen ruotuun? Oli pelaajaurallaan NHL-nyrkkisankari

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja vaihtuu ensi kaudeksi. GM Jarmo Kekäläinen on valinnut rooliin Brad Larsenin.

Larsen on kokenut apuvalmentaja, mutta hänellä on takanaan myös ura NHL-pelaajana. Hän kiekkoili maailman parhaassa sarjassa 2000-luvun alussa. Lopulta NHL-ura jäi alle vuosikymmenen mittaiseksi. Pisteissä mitattuna Larsenin paras kausi oli 2005-06. Hän iski Atlantan paidassa 62 matsissa tehot 7+8=15.

Ennen kaikkea Larsen teki uraa fyysisenä raatajana ja tappelijana. Kaudella 2001-02 hän tappeli kolmeen otteeseen NHL:ssä. Likaisimman roolin hän sai kuitenkin AHL:n puolella pelatessaan. Kaudella 2004-05 hän keräsi 112 jäähyminuuttia Chicago Wolvesissa pelatessaan.

Isolle auktoriteetille on varmasti Columbuksessa iso tarve. Joukkueen tähtipelaajat eivät ole mielellään sitoutuneet joukkueeseen, vaan ovat mielellään vaihtaneet maisemaa. Myös isoimmista tähdistä Patrik Laineen puolustuspeliä on kritisoitu, ja uudelle valmentajalle on työmaata senkin suhteen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.