MM-kultaleijona Harri Pesonen jättää KHL:n – palaa tuttuun osoitteeseen!

© Kuva: Getty Images

Leijonien kevään 2019 MM-kultajoukkueessa pelannut Harri Pesonen jättää KHL-kaukalot yhden kauden jälkeen.

Päättyneellä kaudella Metallurg Magnitogorskia sekä Ak Bars Kazania edustanut 32-vuotias laitahyökkääjä on solminut vuoden sopimuksen sveitsiläisen SCL Tigersin kanssa. Seura on konkarille tuttu, sillä vuosikaudet Sveitsin NLA:ssa pelannut laituri viiletti saman seuran riveissä myös kaudella 2019-20 tehtaillen tuolloin 48 pelissä huipputehot 18+24=42.

Viimeksi kaudella 2011-12 Liigassa JYPin paidassa nähty Pesonen on sittemmin kokeillut siipiään myös NHL:ssä, jossa mies sai tililleen neljä ottelua New Jersey Devilsin paidassa. Suurin osa ajasta on kulunut NLA-seura Lausannessa, jossa hyökkääjä viihtyi kaikkiaan neljä kautta.

Pesonen on voittanut urallaan MM-kullan lisäksi kaksi Suomen mestaruutta JYPin paidassa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.