Hirmuvahvistukset! Jokerit nappasi kerralla kaksi suomalaishankintaa Pohjois-Amerikasta

© Kuva: Getty Images

Helsingin Jokerit vahvistuu hyökkääjä Kalle Kossilalla ja puolustaja Otto Leskisellä. Kummankin pelaajan sopimus on kahden kauden mittainen.

Kumpikin hankinta pelasi viime kaudella Pohjois-Amerikassa. 28-vuotias Kossila pelasi 28 ottelua AHL-seura Toronto Marliesissa ja iski tehot 7+22=29.

– Kossila on taitava pelintekijä, jolta löytyy runsaasti myös ratkaisukykyä. Pohjois-Amerikan kaukaloissa silmiinpistävää on ollut hänen tehokkuutensa, vahva kiekollinen tekeminen sekä pelirohkeus. Olemme iloisia, että voimme toivottaa Jokereissa juniorina pelanneen parhaassa iässä olevan suomalaisen huippupelaajan tervetulleeksi riveihimme, kommentoi Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri.

24-vuotias Leskinen pelasi Montreal Canadiensin organisaatiossa. Hän pelasi 33 AHL-matsia tehoin 1+16=17. Niiden lisäksi hän pääsi pelaamaan yhden matsin NHL:ssä.

– Leskinen on pelitaitava ja monipuolinen puolustaja, joka on hyvä liikkumaan ja avaamaan peliä. Hän on pelaajana vasta tulossa parhaaseen ikäänsä ja olemme todella tyytyväisiä, että hän halusi tulla Jokereihin kehittymään sekä menestymään, Kurri kertoo.

LUE MYÖS: Tilille kilahtaa jättipotti! Kärpät-lupaus solmi NHL-sopimuksen


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.