NHL-toimittaja esitti herkullisen skenaarion: Patrik Laine menossa Aleksander Barkovin tutkapariksi?

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläisellä on edessä mielenkiintoinen kesä. Hänellä on paljon vaihtoehtoja. Kekäläinen voi kaupata Patrik Laineen, tai tehdä suomalaistykille jatkosopimuksen ja metsästää markkinoilta ykkössentteriä.

Samaan aikaan Florida Panthers metsästää markkinoilta kovalla vimmalla vahvistuksia. NHL:n sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman nosti esiin mahdollisuuden, että Florida yrittäisi hankkia Laineen itselleen.

– Odotan mielenkiinnolla, että kyseleekö Florida Patrik Laineen perään. Hänellä ja Aleksander Barkovilla on hyvä suhde, Friedman kirjoittaa.

Laine ja Barkov ovat ystäviä, mutta heidän kemiansa toimivat erinomaisesti myös jäällä. Kaksikko pelasi yhdessä MM-kisoissa vuonna 2016. Laine iski Barkovin rinnalla kymmenessä MM-ottelussa tehot 7+5=12.

LUE MYÖS: NHL-toimittaja lataa: Floridan ei missään nimessä pidä hankkia Patrik Lainetta!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.