Tony Sundia vietiin aiemmin huhuissa Brynäs IF:ään, mutta neuvottelut Mikko Mannerin valmentaman joukkueen kanssa ovat ruotsalaismedian mukaan jäissä. Kvällspostenin mukaan hiljattain päättyneistä MM-kisoista tuttu Leijona on menossa Rögle BK:hon.

Röglen puolustuksessa on jättimäinen lovi paikattavana. Detroit Red Wingsistä lainalla ollut Moritz Seider ja Carolina Hurricanesin kanssa NHL-sopimuksen tehnyt Eric Gelinas pelaavat ensi kaudella Pohjois-Amerikassa.

Sund pelasi kuluneen kauden Sveitsin pääsarjajoukkue HC Davosissa sekä KHL-joukkue Dinamo Riiassa. Kausi oli pedersöreläislähtöisen puolustajan ensimmäinen ulkomailla.

Rögle on noussut viime vuosina SHL:n kärkikahinoihin ja kuluneella kaudella se oli ensimmäistä kertaa sarjan finaaleissa. Ensi kaudelle jäi nälkää, sillä Växjö voitti finaalisarjan otteluvoitoin 4-1.