Nyt räjähti! Naisjääkiekon supertähti Noora Räty palaa Suomeen

© Kuva: Leijonat.fi

Naisjääkiekon supertähti Noora Räty palaa Naisten Liigaan.

Olympia- ja MM-mitalisti on solminut alkavalle kaudelle sopimuksen HPK:n kanssa. 32-vuotias maalivahti pelasi viimeksi Liigassa seitsemän vuotta sitten Ilveksessä.

Räty on ollut Suomen naisten maajoukkueen kiintotähti jo yli vuosikymmenen ajan. Viisinkertainen MM-mitalisti ja kaksinkertainen olympiapronssimitalisti on voittanut urallaan Suomen sarjan lisäksi Venäjän ja Yhdysvaltojen naisten NCAA-sarjojen mestaruudet.

Räty teki myös kausina 2014-2017 historiaa pelaamalla ensimmäisenä naismaalivahtina Mestistä ja Suomi-sarjaa muun muassa Kiekko Vantaan ja KJT:n riveissä.

– Saamme joukkueeseemme kokeneen pelaajan, joka on yksi maailman parhaimmista naisjääkiekkoilijoista. HPK:n ja Naisten Liigan kehittämisen kannalta Nooran paluu Suomeen on suuri lisäarvo, HPK:n naisten manageri Jorma Hassinen kehui seuran tiedotteessa.

Räty itse palaa Suomeen ulkomaan vuosien jälkeen ylpeänä.

– Omat pelivuoteni ovat vähissä, joten haluan vielä antaa oman panokseni Naisten Liigan kehitykseen. Mielestäni Naisten Liiga, sen pelaajat ja sen taustalla toimivat henkilöt eivät saa heille kuuluvaa arvostusta. Hyvänä esimerkkinä Jorma Hassinen tiimeineen, jotka ovat jo vuosikymmeniä kehittäneet naisten jääkiekkoa Hämeessä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004