Tampereen Ilves tiedottaa verkkosivuillaan tehneensä 1+1-vuotisen sopimuksen yhdysvaltalaispuolustaja Les Lancasterin kanssa.

26-vuotias puolustaja saapuu Tampereelle ECHL:stä Allen Americansin joukkueesta. Hän voitti koko sarjan puolustajien pistepörssin tehden 72 otteluun huimat pisteet 26+38=64. Hänet valittiin luonnollisesti myös ECHL:n parhaaksi puolustajaksi.

– Les Lancasterilla on erinomaiset ja luontaiset työkalut ylivoima- sekä hyökkäyspelaamiseen. Hän liikkuu hyvin ja on aktiivinen sekä kilpailullinen pelaaja, joka haluaa vaikuttaa pelin kulkuun, luonnehtii Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela tuoretta hankintaa.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Yhdysvaltalaispuolustaja @les_lancaster Ilvekseen 1+1-vuotisella sopimuksella! 🇺🇸

launch.ilves.com ➡️ bit.ly/3gOQYVd

#Ilves #IlvesLaunch #Liiga