NHL-seura St. Louis Bluesia kaudesta 2014-15 saakka edustanut ruotsalaispuolustaja Carl Gunnarsson lopettaa uransa.

Gunnarsson ehti pelata urallaan 12 NHL-kautta edustaen Bluesin lisäksi Toronto Maple Leafsiä. 34-vuotias puolustaja voitti urallaan yhden Stanley Cupin. Koko uransa aikana mies pelasi 629 NHL:n runkosarjapeliä tehoin 30+108=138.

Maajoukkuetasolla Gunnarsson voitti alle 20-vuotiaiden MM-kultaa. Aikuisten kisoista tuliaisina oli yksi hopea sekä kaksi pronssia. Gunnarssonin katkerin MM-kisamuisto lienee keväältä 2011, jolloin mies oli Ruotsin paidassa häviämässä MM-finaalia Suomelle.

St. Louis Blues

@StLouisBlues
-12 NHL seasons.
-629 regular-season games.
-One of the biggest goals in Blues history.
-THE BEST bathroom story of all-time.

Congratulations @carl_gun on an outstanding career. stlblues.me/3gNHTMk #stlblues