NHL-toimittajalta karu lausunto Patrik Laineesta: ”Seuraava sopimus voi tuoda GM:lle potkut”

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä on hurjasti kiinnostusta Patrik Lainetta kohtaan. Moni seura haluaa lisätä maalintekovoimaa hyökkäykseensä, ja Laineella on takanaan todella vaikea kausi Columbus Blue Jacketsissa. Hänet voisi saada nyt edulliseen hintaan.

The Athleticin toimittaja Corey Masisak pohti artikkelissaan, miten New Jersey Devils voisi parantaa hyökkäystään. Nuori huippulupaus Jack Hughes tarvitsisi vierelleen maalintekovoimaa. Yhtenä vaihtoehtona Masisak nosti esiin Laineen.

– Hän on valtava ja hänen laukauksensa näyttää kauniilta, kun se menee maaliin asti. Ja niin kävi ennen todella usein, kun hän murtautui sisään liigaan. Hän näytti jo olevan matkalla Hall of Fame -tasolle. Mutta 12 maalia 46 peliin? Ja ehkä vielä surkeampaa… 79 laukausta maalia kohti 45 pelissä Columbuksessa? Masisak päivittelee.

Laineen tulevaisuudessa Masisak näkee valoisia aikoja tai täyden katastrofin.

– Voisiko hän tehdä 40 maalia kahdella seuraavalla kaudella ja jatkaa taistelua sukupolvensa parhaan nuoren maalintekijän tittelistä? Toki. Voisiko hänen seuraava sopimus tuoda GM:lle potkut? Ehdottomasti.

Laineen nykyinen sopimus päättyi tähän kauteen. Hänen uuden sopimuksensa vuosipalkan oletetaan olevan vähintään 7 miljoonaa dollaria.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004