Slovakian pääsarjassa pelaava HK Dukla Michalovce on tehnyt yksivuotisen sopimuksen suomalaishyökkääjä Mikko Nuutisen kanssa.

Nuutinen pelasi viime kaudellakin Slovakiassa, HKM Zvolenin joukkueessa. Hän pelasi piste per peli -tahdilla sekä runkosarjassa (49, 18+31=49) että pudotuspeleissä (14, 6+9=15). Joukkue voitti kauden päätteeksi myös mestaruuden.

Liigasta Nuutinen muistetaan KalPan paidasta, kun hän pelasi kuopiolaisseurassa viisi täyttä kautta. Yhteensä hän pelasi yli 300 ottelua Liigassa ja pisteitä syntyi 130 kappaletta. 30-vuotias hyökkääjä oli voittamassa myös SM-hopeaa keväällä 2017.

Joukkueessa on jo valmiiksi reilusti suomalaisväriä, sillä valmennuksesta löytyvät Tomek Valtonen ja Elmo Aittola, maalilta tuoreet hankinnat Julius Pohjanoksa ja Karolus Kaarlehto, puolustuksesta Kalle Valtola sekä hyökkäyksestä niin ikään uusi pelaaja Janne Keränen.