Ruotsalaisen Hockeysverige.se-sivuston mukaan Washington Capitalsin sentteri Nicklas Bäckström haluaa pelata NHL-uran jälkeiset vuodet vielä tutussa ympäristössä, SHL-joukkue Brynäs IF:ssä. Bäckström aloitti ammattilaisuransa juuri kyseisessä seurassa.

33-vuotiaalla ruotsalaisella on vielä neljä vuotta jäljellä nykyistä sopimusta. Sen jälkeen paluu Brynäsiin saattaa olla edessä.

– Unelmani on aina ollut lopettaa ura Brynäsissä, mutta myös kropan on kestettävä. Sitten ei voi vain tulla kotiin ja allekirjoittaa. Täytyy haluta myös suorittaa. Mutta jonain päivänä muutamme kotiin, Bäckström toteaa.

Bäckström on pelannut urallaan 15 kautta NHL:ssä ja voittanut yhden Stanley Cupin. Maajoukkueessa hän on pelannut viidet MM-kisat, kahdet olympialaiset ja yhden World Cupin. Tuliaisina noista turnauksista on kaksi MM-kultaa ja olympiahopea.