Tappara tiedottaa tehneensä yksivuotisen sopimuksen kanadalaispuolustaja Brady Austinin kanssa.

Isokokoinen (193 cm/105 kg) puolustaja on pelannut urallaan AHL:ssä viiden kauden aikana 277 ottelua, joissa on syntynyt 56 pistettä. NHL:ssä mies on päässyt kokeilemaan viidessä ottelussa Buffalo Sabresin paidassa ilman pisteitä. Hän on Sabresin 7. kierroksen varaus kesältä 2012.

Viimeiset hieman yli kaksi kautta on sujunut 28-vuotiaalta pelurilta Euroopan kaukaloissa. Viime kaudella hän pelasi KHL:ssä Torpedo Nizhni Novgorodin riveissä 50 ottelua pistein 4+10=14. Sitä edellinen kausi sujui pisteiden valossa vahvasti Tshekin pääsarjassa, kun Rytiri Kladnon joukkueessa 52 otteluun syntyi tehot 18+25=43. Hän on pelannut myös Tanskan pääsarjassa 25 ottelua.

– Kyseessä on kokenut puolustaja, joka tulee tuomaan pakistoon leveyttä sekä joustavuutta. Austin on pelannut erilaisissa rooleissa ammattilaisurallaan ja saanut myös paljon vastuuta ylivoimalla. Hän on pelannut myös kaksi kautta Euroopassa, joten eurooppalainen pelitapa ja kaukalo ovat tulleet tutuksi, Tapparan urheilujohtaja Jukka Rautakorpi kommentoi seuran tiedotteessa uutta hankintaa.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Welcome to Tappara Brady👊

🗒️ Tiedote: bit.ly/3jGZMhR

#Tappara #Tampere #Liiga