Wild-leirissä saatiin huokaista helpotuksesta – suomalaistähti Kaapo Kähköstä ei viety mihinkään: ”Olemme erittäin iloisia”

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wild sai jännittää, kun NHL:n uusi tulokas Seattle Kraken valitsi joukkuettaan. Kun Wildin maalivahti Kaapo Kähkönen oli yksi niistä pelaajista, jotka joukkue jätti suojaamatta Krakenilta, olisi taalaliigan tuorein tuttavuus siis voinut napata pelurin itselleen.

Toisin kuitenkin kävi, ja nyt Minnesota-leirissä ollaan tästä mielissään. Läntisen konferenssin Tyynenmeren divisioonaan mukaan tuleva Kraken nappasi joukkueesta pakki Carson Soucyn, ja helsinkiläislähtöinen nuorten maailmanmestari Minnesotan väreissä vastaisuudessakin.

– Tiesimme menettävämme toisen heistä, ja olemme nyt erittäin iloisia, että Kaapo jatkaa meillä. Hän on näyttänyt potentiaalinsa ja odotamme hänen jatkavan samaan tahtiin, Minnesotan GM Bill Guerin summasi seuran kotisivujen videohaastattelussa.

Wild oli pakotettu tietynlaiseen riskiin, kun se suojasi Krakenilta ykköskassari Cam Talbotin. Kähkösen menettäminen olisi taatusti kirpaissut, kun esimerkiksi viime kaudella hän pysäytteli pikkumustia 24 runkosarjapelissä 90,2 prosentin varmuudella. Sitä edellisen kauden saldo oli 34 ottelussa huikea 92,7.

– Tässä on ollut vaikeita päätöksiä, mutta luulen, että teimme oikein. Olemme onnekkaita, kun maalivahtiduoomme ei koskettu. He olivat jo viime kaudella todella hyviä.

Talbot komppasi Kähköstä viime kaudella otettuaan kiekkoja kiinni 91,5 prosentin varmuudella.

LUE MYÖS:

Näin Seattle Kraken -luotsi kommentoi nippuaan – Joonas Donskoi sai kovan oloiset kehut


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.