Näin Seattle Kraken -luotsi kommentoi nippuaan – Joonas Donskoi sai kovan oloiset kehut

© Kuva: Getty Images

NHL:n uusin tulokas Seattle Kraken lähtee kohti uutta aikakautta päävalmentajanaan Dave Hakstol. 52-vuotias kanadalainen hyppää pestiin Toronto Maple Leafsin apuvalmentajan paikalta, ja pelaajiston mielenkiintoisin nimi suomalaislasien läpi tarkasteltuna on Colorado Avalanchesta siirtynyt Joonas Donskoi.

– Haluamme saada kokoon joukkueen, jossa pelaajat ovat kilpailuhenkisiä ja puskevat joukkuetovereitaan eteenpäin. Haluamme pukukoppiimme ryhmän epäitsekkäitä pelaajia, jotka tietävät, miten pelataan kovaa yhdessä ja voitetaan yhdessä, luotsi luonnehti nippuansa esimerkiksi NHL:n suomenkielisten nettisivujen mukaan.

Donskoita hän kuvaili erinomaiseksi kahden suunnan vastuulliseksi pelaajaksi, niin kiekon kanssa kuin ilman. Raahen timantti iski viime kaudella Coloradossa 51 runkosarjapelissä tehot 17+14=31 (+14), lisäksi kymmenen pudotuspeliottelun saldo oli 3+2=5 (-1).

– Meillä on erittäin hyvä erilaisten ominaisuuksien sekoitus jokaisella pelipaikalla – paljon luonnetta ja taistelutahtoa. Tästä on hyvä lähteä liikkeelle.

– Mennään päivä kerrallaan ja käytetään kaikki mahdollinen aika hyväksi. Aloitan keskustelemalla jokaisen kanssa tulevina päivinä. Ehdin jo vaihtaa muutaman sanan melkein jokaisen pelaajan kanssa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.