Nuoret Leijonat marssii vakuuttavassa putkessa – Aatu Räty päässyt ilmiömäisiin liekkeihin

© Kuva: Getty Images

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue jatkoi loistavaa marssiaan Pohjois-Amerikassa pelattavassa harjoitusturnauksessa. Nuoret Leijonat kaatoi USA White U20 -nimeä tottelevan poppoon 4-3 Michiganissa, ja sinivalkoisten yksi kuumimmista nimistä on ollut NHL:ään äskettäin varattu Aatu Räty.

Suomen maaleista vastasivat nyt Samu Tuomaala, Räty, Oliver Kapanen ja Ville Koivunen. Viimeisenä mainittu kiskaisi kiekon tyhjiin, ja osuma jäi lopulta erikoisesti voittomaaliksi. Tämä toteutui, kun USA iski kavennuksen vielä Kärppien hyökkääjän tekaiseman 2-4-häkin jälkeen.

NHL:n taannoisessa draftissa useita kymmeniä sijoja pudonnut ja kakkoskierroksella 52:ntenä NY Islandersiin varattu hyökkääjä Räty on ollut Suomen paidassa ilmiömäisessä vireessä. Hänen saldo neljässä pelissä on häikäisevä 5+2=7.

Suomi on voittanut rapakon takana kaikki neljä matsia. Nuorten Leijonien voittoputki on kaikki pelit huomioiden jo seitsemän pelin pituinen, ja edellisen kerran joukkue on hävinnyt tammikuun alussa MM-kisojen välierän.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004