Suomalainen kiekkokiertolainen jo kuudenteen NHL-seuraansa – vaan mihin rooliin nyt?

© Kuva: Getty Images

Erik Haula on ollut NHL:ssä melkoinen kiekkokiertolainen. Kolmekymppinen peluri on kantanut Minnesota Wildin, Vegas Golden Knightsin, Carolina Hurricanesin, Florida Panthersin ja Nashville Predatorsin paitoja, ja seuraavaksi päälle nousevat Boston Bruinsin värit.

Kolmekymppiseksi hurjasti kierrellut pelaaja on näyttänyt aiemmin sen, että hän sopeutuu oikein hyvin rooliin kuin rooliin. Entä nyt?

– Luulen, että minulle luontaisinta on olla sentteri, mutta juuri monipuolisuus on yksi pelillisistä vahvuuksistani. Olen päässyt urani aikana pelaamaan jokaisessa roolissa aina kärkiketjuista alempiin hyökkäysvitjoihin, Haula painotti NHL:n suomenkielisten nettisivujen haastattelussa.

Haula on näyttänyt myös sen, että pisteiden takominen onnistuu – parhaimmillaan hän on takonut jopa 29 maalia ja 55 pinnaa. Toisaalta esimerkiksi viime kauden pisteet runkosarjassa ja pudotuspeleissä olivat kaikkiaan 10+15=25 (+1).

– En halua ajatella tulevaa pelipaikkaani sen kummemmin, vaan pyrin varmistumaan siitä, että olen valmiina, kun harjoitusleiri aikanaan alkaa.

Predators on ollut pudotuspeleissä kaudesta 2014-15 lähtien. Sesongista 2003-04 alkaen se puolestaan on jäänyt jatkopaikkojen ulkopuolelle vain kolmesti.

– Joukkue on edelleen todella hyvä, ja olen innoissani tästä tilaisuudesta. Organisaatiossa on totuttu menestymään, ja kulttuuri on ollut voittava jo usean vuoden ajan.

LUE MYÖS:

Tämä kuulostaa makealta suomalaisten korviin: Antti Raannalta maukas näkemys Canesin tulevaisuudesta


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004