Dalibor Dvorsky on huippuluokan lupaus, mutta valtayleisölle vielä tuntematon nimi. Hlinka Gretzky Cupissa hän pääsee isoihin otsikoihin, sillä hän on murskaamassa alle 18-vuotiaiden maajoukkueturnauksen piste- ja maaliennätykset täysin ylivoimaisesti.

Kahteen ensimmäiseen peliin Dvorsky on kerännyt aivan mielenvikaiset pistelukemat 6+4=10. Maaliennätys on tällä hetkellä 8 ja piste-ennätys 12 kappaletta.

Molempia ennätyksiä pitää hallussaan Cole Perfetti vuoden 2019 dominoinnillaan. Ennätyksen hallitsijan nimi näyttäisi vaihtuvan, sillä Slovakia pelaa varmuudella ainakin kolme ottelua lisää.

Dvorsky on kesäkuussa 16 vuotta täyttänyt hyökkääjä, joka pelaa tukholmalaisen Allsvenskan-seura AIK:n junioreissa. Viime kaudella Ruotsin juniorisarjat lopetettiin hyvin aikaisessa vaiheessa, joten yksi Slovakian jääkiekon suurimpia toivoista pääsi pelaamaan maansa pääsarjassa 20 ottelua esiintyen edukseen.

Ruotsin alle 18-vuotiaiden pääsarjassa Dvorsky kerkesi pelata kuluneella kaudella kuusi ottelua tehoin 4+10=14. Slovakian alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa pisteitä tuli 15-vuotiaana kuudessa pelissä lukemin 2+6=8. Alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa hän ei päässyt tasoaan testaamaan, sillä Slovakian maajoukkue tippui ikäluokan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle vuonna 2019.