Winnipeg Jets on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Logan Stanleyn kanssa. Uuden sopimuksen vuosipalkka on 900 000 dollaria.

Stanleyn jatkosopimus on huono uutinen Winnipegin suomalaispuolustaja Ville Heinolan kannalta. Stanley ja Heinola kilpailevat samasta pelipaikasta Winnipegin puolustuksessa.

23-vuotias Stanley ohitti viime kaudella Heinolan nokkimisjärjestyksessä ja nousi vakiokasvoksi kokoonpanoon. Viime kaudella Stanley pelasi 37 NHL-ottelua ja iski niissä tehot 1+3=4. Jämäkän ja kookkaan peruspakin tehotilasto jäi 13 pykälää plussalle.

Sopimuksen halpa hinta oli myös harmillinen takaisku Heinolalle. Kun suomalaispuolustaja seuraavaksi neuvottelee sopimuksestaan, on Winnipegillä iso kynnys antaa isompi palkkapussi kuin mitä Stanleylla on, ellei Heinola kykene lyömään kunnolla läpi NHL:ään ennen sitä.