Teemu Virtala teki jatkosopimuksen Kaltern/Caldaron kanssa. Italian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla toimivassa joukkueessa entinen Hokki-kapteeni nakutti viime kaudella 13 ottelussa tehot 7+16=23.

Virtala jätti Suomen kaukalot taakseen toista kertaa vuonna 2014 Mestiksen hallitsevana pistepörssin voittajana 49 ottelun tehoin 23+44=67. Maalimäärä tuolta kaudelta on Virtalan A- ja B-junioriajat huomioiden hänen uransa suurin.

Italian lisäksi 37-vuotias Virtala on lähtönsä jälkeen pelannut Kazakstanissa ja Tanskassa. Lisäksi hän kävi kausina 2009-2011 Itävallassa ja Norjassa. Suomesta kovimmat meriitit ovat edellä mainittu pistepörssin voitto, 58 Liiga-ottelua sekä edelleen Mestiksen syöttöennätys kaudelta 2006-07, kun hän keräsi tehot 7+58=65.

Teemu on ollut viime vuodet kiekkokaukaloissa viime vuodet erottamaton veljensä Marko Virtalan kanssa. 354 Liiga-ottelua urallaan saanut 36-vuotias pikkuveli on pelannut vanhemman sisaruksensa kanssa viimeiset kuusi kautta samassa joukkueessa, mutta ensi kaudeksi hän siirtyi Ranskan toiseksi korkeimman sarjatason Brestiin.