Ilves taipui torstai-illan harjoitusottelussa HIFK:lle voittolaukauskilpailun jälkeen maalein 3-4.

Tasaisen kamppailun tehokkaimmat pelaajat löytyivät tamperelaisseuran puolelta, kun Panu Mieho onnistui kahdesti maalinteossa, ja hallitseva Liigan pistepörssivoittaja Petri Kontiola antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Ottelun voittomaalista vastasi puolestaan HIFK:n Jere Innala, joka edusti vielä viime kaudella HPK:ta.

Ilves sai ottelussa samalla myös huolestuttavia uutisia, kun ykkösketjussa esiintynyt Nicholas Baptiste sekä kolmosketjussa viilettänyt Santeri Virtanen loukkaantuivat. Pelaajien vammojen vakuudesta ei ole vielä toistaiseksi minkäänlaista tietoa.

Ilveksen osalta Liiga-kausi starttaa 11. syyskuuta kamppailulla TPS:ää vastaan. HIFK kohtaa puolestaan 10. syyskuuta JYPin.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Lopputulos Tesomalta.

Ilveksen maalit: 🚨 Mieho 2, Joni Ikonen

#Ilves #Liiga