NHL:n kesän 2023 ykkösvaraukseksi povattu venäläinen superlupaus Matvei Mitshkov debytoi Pietarin SKA:n edustusjoukkueessa tiistaina harjoitusottelussa HK Sotshia vastaan.

Taiturimainen, vasta 16-vuotias laitahyökkääjä pääsi välittömästi KHL:n jättiseuroihin lukeutuvan SKA:n ykkösketjun laidalle, eivätkä nuorukaisen otteet jättäneet kylmäksi. Mitshkov taiteili joukkueensa viimeisen osuman 4-1-voittoon päättyneessä ottelussa.

Aleksandr Ovetshkinin seuraajaksi povailtu venäläisnuorukainen on tehnyt vakuuttavaa jälkeä myös alle 18-vuotiaiden maajoukkuetasolla. Hyökkääjä pelasi viime kaudella ”alaikäisenä” U18-maajoukkueessa seitsemän ottelua tehoin 12+4=16.

Katso Mitshkovin debyyttimaali SKA:n paidassa alta löytyvältä videolta tai täältä.

Хоккейный клуб СКА

@hcSKA
Первый матч – первый гол!
Матвей Мичков делает 3:1!