Niklas Hagman kertoo NordicBet Studion tuoreimmassa jaksossa, että KHL-aikojen mieleenpainuvin episodi tapahtui KHL-seura Lokomotiv Jaroslavlin riveissä kaudella 2012-13.

Sami Lepistö pelasi siellä myös. Vietettiin jouluaattoa yhdessä, ja seuraavana päivänä lähdettiin vieraspelireissulle. Kun tultiin ennen lähtöä hallille, Samin pelikassi oli kopin ulkopuolella. Hänet oli ostettu joukkueesta ulos, ilman mitään ennakkovaroitusta.

Suomen mediakin siteerasi tuolloin Lokomotivin tiedotetta, jonka mukaan Lepistön sopimus purettiin “yhteisymmärryksessä”. Totuus oli siis toinen.

– Minulle päävalmentaja sanoi sitten pelimatkalla, että hän olisi halunnut minullekin kenkää, mutta muut apuvalmentajat estivät. Oli ”kiva” jatkaa siellä loppukausi, varsinkin kun Sami oli toisena suomalaisena ollut siellä mulle henkireikä, Hagman paljastaa NordicBet Studiossa.

Lokomotiv säästi rahaa kenkimällä Lepistön ulos ennen vuodenvaihdetta, koska 1.1. jälkeen suomalainen olisi saanut koko kauden palkan, pelasi tai ei.

Tuosta ”absuridsta kokemuksesta” huolimatta Hagman liputtaa Jokerien lisäksi edelleen myös Lokomotivin pärjäämisen puolesta. Vedonlyöntiasiantuntija Esa Kostetin mukaan toivoon on myös perusteita: Tasaisesti kärjen tuntumassa kaudesta toiseen roikkunut Lokomotiv on täksi kaudeksi vahvistunut.

Mikäli haluat kuunnella Hagmania lisää, voit katsoa NordicBet Studion jakson kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: NordicBetin tiedote