Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue kohtasi Venäjällä pelatun neljän maan turnauksen kolmannessa ottelussaan Ruotsin.

Nuoret Leijonat karkasi lauantai-iltapäivän ottelussa 1-0-johtoon jo ottelun kolmannella minuutilla Tapparan puolustajalupaus Jiri Pärssisen osumalla.

Ruotsi tuli tasoihin toisen erän 17. minuutilla puolustaja Måns Forsfjällin osumalla, mutta Suomi karkasi 2-1-johtoon heti seuraavalla minuutilla HIFK-hyökkääjä Rasmus Ruususen ylivoimamaalilla.

Ottelussa ei nähty lopulta enempää maaleja, joten Nuoret Leijonat nappasi turnauksen toisen voittonsa lopulta lukemin 2-1.

Suomen maalilla ottelussa torjui Aku Kaskenvuo.

Suomi hävisi turnauksen avausottelunsa Tshekille maalein 3-0. Perjantain toisessa ottelussaan Nuoret Leijonat kukisti isäntämaa Venäjän samoin 3-0-lukemin.