HPK tiedottaa solmineensa yksivuotisen sopimuksen kanadalaishyökkääjä Matt Marcinew’n kanssa.

27-vuotias Marcinew siirtyy Hämeenlinnaan EHCL-sarjassa pelanneen Indy Fuelin riveistä. 178-senttinen ja 86-kiloinen hyökkääjä pelasi viime EHCL:ssä 57 ottelua tehopistein 23+25. Marcinew’lla on myös 41 ottelua kokemusta AHL:stä.

– Matt täydentää meidän kärkiketjujen keskikaistaa. Hän on hyvin luisteleva ja taitava rightin pelaaja. Matt omaa hyvän pelikäsityksen ja hyvänä aloittajana hän tuo meille lisävoimaa ylivoima- ja hyökkäyspeliin. Debyytti on todennäköisesti Oulussa ensi viikolla, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoi seuran tiedotteessa.

HPK tiedotti samalla tehneensä yksivuotisen sopimuksen hyökkääjälupaus Valtteri Sunin kanssa.

– Valtteri aloittaa kautensa U20-joukkueessa ja Mestis-yhteistyön kautta FPS:ssä. Katsotaan, miten kausi etenee hänen osaltaan, Toivola kertoi.

HPK:n mukaan harjoituskaudella testisopimuksella pelanneen Joona Monton koejakso ei tuottanut vakituista sopimusta.