Anton Lundellilla käsillään isot päivät – NHL-unelman mahdollista konkretisoitua isosti

© Kuva: Taneli Niinimäki

Alle 20- ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestari Anton Lundellin käsillä on isot ajat. Miehissäkin MM-hopeaa jo juhlinut sentterilupaus on paraikaa tämän varaaman NHL-joukkue Florida Panthersin nuorten pelaajien leirillä. Sen jälkeen edessä on varsinainen harjoitusleiri.

Kuulemma innoissaan oleva sentterilupaus rumistelee eteenpäinn varsin tutuin kuvioin.

– Yritän vain pelata omaa peliäni, käyttää omia vahvuuksiani. Pyrin nauttimaan jokaisesta päivästä, pelaaja sanoi NHL:n nettisivuilla.

Lundellin viime kausi oli repaleinen, mutta samalla menestyksekäs. Riikan hopean lisäksi palkintokaappiin tuli liigapronssi HIFK:ssa, talven 34 sarjamatsia toivat tilille tehot 17+11=28 (+10). Pelimäärä jäi verrattain pieneksi.

– Sain viime kaudesta motivaatiota kesään, ja nyt minulla on alla vahva kesä. Jäällä tuntuu todella hyvältä, ja en malta enää odottaa pelien alkamista ja sitä, että saan näyttää parastani ja auttaa joukkuettani voittamaan.

– Haluan näyttää olevani valmis NHL:ään. Yritän näyttää, kuinka hyvin pystyn pelaamaan. Teen jokaisessa harjoituksessa parhaani ja paiskin töitä sen eteen, että yllän joukkueeseen. Se on tavoitteeni.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004