Viime kauden jälkeen rajua kritiikkiä mm. ykköstähtiensä liiallisesta peluuttamisesta saanut Salavat Julajev Ufan päävalmentaja Tomi Lämsä on hiljentänyt kriitikot KHL-kauden alussa.

Suomalaisen luotsaama Ufa on aloittanut kautensa historiallisella viiden ottelun voittoputkella, jonka aikana seura on pöllyttänyt vastustajien maaliverkkoa peräti 23 kertaa.

Ennen kauden alkua kritiikkiä saivat lisäksi mm. joukkueen ikärakenne sekä suomalainen ykkösvahti Juha Metsola. Upea alkukausi on kuitenkin lyönyt jauhot kriitikoiden suuhun.

– Tärkeintä on, että maalintekovastuu ei ole enää vain ykkösketjun harteilla. Pidän siitä kurinalaisuudesta, jolla pelaamme, Lämsä kommentoi Championat-sivustolle.

– Rehellisesti sanottuna emme odottaneet näin hyvää alkua. Tehtävämme oli rakentaa voittava joukkue. Nyt meidän on jatkettava samaan malliin, sillä kaudesta on takana vasta viisi peliä, Lämsä muistuttaa.

Ufan lisäksi vain Moskovan Dynamo jatkaa yhä KHL-kauttaan ilman tappioita. Moskovan suurseura on voittanut kaikki kauden neljä otteluaan.