Jonne Virtanen kertoi tunnelmansa Liigan avausviikolta: ”Valmis myymää kaikki kamat ja siirtyy ukon firmaa”

© Kuva: Juha Tamminen

Liiga-kausi saatiin pitkän odotuksen jälkeen polkaistua käyntiin viime viikolla. Innostus lätkää kohtaan oli poikkeuksellisen korkealla, sillä pitkästä aikaa halleihin saatiin ottaa myös yleisöä sisään. Matseissa tunnelma olikin kohdallaan.

Vaasan Sportin hyökkääjä ja Liigan kulttipelaaja Jonne Virtanen päivitti omia tunnelmiaan Liigan avausviikonlopulta. Ensin Sport sai perjantain avausottelussa köniinsä Ässiltä lukemin 1-4, ja lauantaina irtosi kotivoitto Tapparasta lukemin 3-2.

– Perus hokivkl. Perjantaina valmis myymää kaikki kamat ja siirtyy ukon firmaa lyömää villaa seinää. Lauantai iha sankarina ulvoo alasti kuuta. Sunnuntai jotai siit välilt, Virtanen kirjoittaa Twitterissä.

Virtasen oma pistetilasto on vielä avaamatta. Jääaikaa hän kellotti kahdessa ensimmäisessä ottelussa keskimäärin 15:48.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!