New Jersey Devilsissä viime kaudella NHL-läpimurtonsa tehnyt Janne Kuokkanen saa alkavaksi kaudeksi kaksi kovaa kilpailijaa paikasta NHL-seuran kokoonpanossa.

Devils tiedotti tiistaina solmineensa testisopimukset kolmen NHL-konkarin kanssa. Paholaispaidan pukevat harjoitusleirillä ylleen puolustaja Tyler Wotherspoonin lisäksi hyökkääjät Mark Jankowski sekä Jimmy Vesey.

Kaksi jälkimmäistä lisäävät Kuokkasen suuntaan painetta pelipaikoista Devils-hyökkäyksessä. 28-vuotias takavuosien yliopistotähti Vesey edusti viime kaudella Toronto Maple Leafsiä sekä Vancouver Canucksia ja iski 50 pelissä tehot 5+5=10.

Keskushyökkääjän paikalla Kuokkasen tavoin viihtyvä Jankowski edusti viime kaudella Pittsburgh Penguinsiä, jonka riveissä 27-vuotias iski 45 ottelussa 11 (4+7) tehopinnaa.

Kuokkanen nousi viime kaudella puskista Devilsin kärkipelaajien joukkoon. 23-vuotias suomalainen iski 50 pelissä tehot 8+17=25 ollen joukkueensa kuudenneksi tehokkain pistemies. Entinen 2. kierroksen varaus solmi Devilsin kanssa kahden vuoden ja 3,6 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen elokuussa.