SHL:ssä nähdään tänään suomalaisvahtien taisto – Jukurien pitkäaikainen ykkösvahti debytoi sarjassa

© Kuva: Juha Tamminen

Ruotsin SHL:ssä käydään torstai-iltana ottelu, jossa toisistaan mittaa ottavat Mikko Mannerin valmentama Brynäs IF sekä Timrå IK.

Timrån maalia ottelussa vartioi täksi kaudeksi seuraan siirtynyt suomalaisvahti Sami Rajaniemi. Ottelu on Rajaniemelle ensimmäinen SHL:ssä. Hän toimi edellisen viiden kauden ajan Jukurien selkeänä ykkösmaalivahtina.

Brynäsin maalilla nähdään puolestaan Veini Vehviläinen, jolle ottelu Ruotsin maalla on toinen. Avausottelustaan hän onnistui torjumaan voiton, kun Frölunda kaatui lukemin 4-2.

Brynäsin kokoonpanosta löytyy muitakin suomalaisia, nimittäin Oula Palve hyökkää joukkueen kakkosketjussa ja Tomi Sallinen puolestaan nelosketjussa. Ottelu käynnistyy kello 20:00 Suomen aikaa ja se on katsottavissa C Moresta.