Emil Larmi otettiin yllättäen sivuun Pelicansin hurjassa nousussa – luotsi myönsi: Kyse ei ollut taktisesta vedosta

© Kuva: Ilari Isotalo

Tiistai-ilta jäi Pelicansin näkökulmasta lopulta plusmerkkiseksi, vaikka joukkue kahden ensimmäisen erän ajan Ilveksen mankelissa olikin. Lahtelaiset nousivat päätöserässä 3-1-tilanteesta 3-3:een ja jatkoajalla 3-4-voittoon.

Tummiakin pilviä joukkueen ylle tuli, kun tähtivahti Emil Larmi otettiin yllättäen maalilta pois toisella tauolla. Tilalle luisteli Jasper Patrikainen, joka ei päästänyt päätöserässä ja jatkoajalla yhtäkään kutia selkänsä taakse.

– Ei ollut mikään taktinen veto, mutta terveysasioista ei voi oikein puhua. Katsotaan, että mitä julkaistaan jossain vaiheessa, luotsi Tommi Niemelä summasi Liigan nettisivuilla julkaistussa haastattelussa.

Pelicans nousi voiton myötä yhdeksään pinnaan, ja sarjan jaetulle kärkipaikalle yhdessä TPS:n kanssa.