NHL-tähti ylistää suomalaista joukkuekaveriaan: ”Ei todellakaan saa ansaitsemaansa arvostusta”

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensin nuori tähtihyökkääjä Nick Suzuki vieraili NHL-toimittaja Elliotte Friedmanin 31 Thoughts -podcastissa. Hän puhui paljon Stanley Cup -finaaleista sekä kesällä nähdyistä muutoksista joukkueessa.

Suzukilta kysyttiin myös, kenestä pelaajasta pitäisi puhua enemmän julkisuudessa.

– Olen sellaisten jätkien iso fani, jotka suorittavat roolinsa täydellisesti. Yksi sellainen on Artturi Lehkonen. Hän on hyvä pelaaja. Kova alivoimalla ja vaikea vastustaja. Hän ei todellakaan saa ansaitsemaansa arvostusta, Suzuki kommentoi.

Viime kausi oli ylistetylle Lehkoselle vaikea tehojen osalta. Kahdensuunnan hyökkääjä iski 47 matsissa tehot 7+6=13. Hän oli kuitenkin iso osa joukkuetta, joka raivasi tiensä aina Stanley Cup -finaaleihin asti.