Nyt on huima arvio! NHL-toimittaja povaa Patrik Laineelle todellista tykkikautta

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laineella on edessään tärkeä kausi maalitykin viime kauden mentyä koko joukkueen tavoin pahasti alle odotusten.

The Athletic jääkiekkotoimittaja Eric Duhatschek uskoo sekä Laineen, että suomalaisen treidissä toiseen suuntaan Winnipeg Jetsiin viime kauden alussa liikahtaneen Pierre-Luc Dubois’n parantavan alkavalla kaudella huomattavasti nihkeään viime kauteen verrattuna.

– Massiivinen paluukausi molemmilta luvassa! Laine iskee vähintään 35 maalia – ehkä jopa 40!  Dubois takoo 70 tehopistettä ja pakottaa Mark Scheifelen asetelmaan, jossa selvää ykkössentteriä ei ole. Molempien rooli joukkueissaan on nyt aiempaa selkeämpi, mikä tulee hyödyttämään kumpaakin, toimittaja arvioi.

Laine pelasi viime kaudella Blue Jacketsissa 45 ottelua tehoin 10+11=21. Tulevalla kaudella mies saanee tutkaparikseen Blue Jacketsin nimekkäimmän kesähankinnan, Jakub Voracekin.

LUE MYÖS: Suoraa puhetta! Patrik Laine linjasi tavoitteensa seuraavalle NHL-kaudelle: ”Olin aikalailla p*ska”