SaiPa julkisti useita jatkosopimuksia tiistaina – alkukaudella säkenöinyt hyökkääjä jatkaa Lappeenrannassa kaksi seuraavaa kautta

© Kuva: Juha Tamminen

SaiPa julkisti peräti viisi jatkosopimusta tiistaina. Hyökkääjät Veikko Loimaranta, Valtteri Ojantakanen, Ville Petman ja Ville Vainikainen solmivat kahden kauden jatkosopimukset. Alkukaudella jokaisen joukkueen ottelun pelannut Niclas Westerholm jatkaa joukkueessa ainakin ensi kauden.

Hyökkääjistä Petman on aloittanut alkukaden vahvasti. 21-vuotias on iskenyt jo neljä maalia ja yhden syötön. Näillä tehoilla Petman pitää hallussaan joukkueen sisäisen pistepörssin ykköstilaa.

– Olemme luoneet uuden rungon, jonka ympärille rakennamme tulevaisuuttamme. Kaikki nämä pelaajat ovat selvästi osoittaneet halunsa olla mukana tässä projektissa. He ovat jo nyt hyviä liigapelaaja ja uskomme, että heistä tulee vielä parempia tulevina vuosina, joukkueen toimitusjohtaja Jussi Markkanen kommentoi SaiPan tiedotteessa.

– On todella hienoa, että saimme jo tässä vaiheessa kiinnitettyä tulevien kausien tärkeät palaset.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!