Arizona Coyotesin Carolina Hurricanesiin vaihtaneen Antti Raannan debyytti uudessa joukkueessa ei jättänyt jälkipolville kerrottavaa. Tampa Bay Lightning rallatteli maalikarkeloissa hurjaan 8-5-voittoon suomalaiskonkarin torjuessa vain 18 kutia 25 mahdollisesta. Torjuntaprosentti jäi karuihin lukemiin 72,0.

Canes-luotsi Rod Brind’Amour toivoi suomalaisen unohtavan debyyttinsä pikatahtiin.

– Näin toivon, mitä muuta voin sanoa? Olen varma, että hän haluaisi ottaa osan maaleista takaisin. Vedot olivat tietysti hyviä, luotsi pyöritteli Canes Countryn mukaan.

– Ne näyttivät menevät tolppien väärälle puolelle.

Vahvasti suomalaisedustetun joukkueen luotsi ei kuitenkaan lähtenyt tuomitsemaan omia, vaikka esimerkiksi erät kirjattiin laskusuhdanteisesti 1-2, 2-1 ja 5-2. Brind’Amour näki kenties yllättäen kaikesta huolimatta nousujohteisen esityksen.

– Kaiken kaikkiaan olin iloisesti yllättynyt pelin etenemisestä. Tulos nyt vain ei toiminut.

Canesin luukkuvahtina toimi Eetu Mäkiniemi, Tampan väreissä viiletti vajaat 16 minuuttia pelannut Otto Somppi.